Apliko online për kredi

Isa Mulaj

Kredi Bujqesore

Klienti Isa Mulaj merret me Blegtori si dhe Bletari. Me kete biznes ka filluar qe pas luftes nga viti 1999. Ne KEP kredine e pare e ka mare ne vitin 2003 dhe tani eshte ne ciklin e 8-te. Me financimin nga KEP ka arritur te siguroje makina te nevojshme per pune, traktor si dhe materiale tjera te nevojshme per pune. Perpos Bujqesise dhe Bletarise gjithashtu prodhon dhe gajbe/kutia nga druri, biznes i cili eshte treguar i suksesshem per te.
Ne KEP merre gjithmone kredi per arsye te fleksibilitetit, shpejtesise dhe korrektesise se stafit!

Kalkulator i Kredisë

Kalkulo
 
  • Numri i Klientëve Aktiv 19,282
  • Portofolio Aktiv 41,916,765.99
  • Klientët e Shërbyer 87,568
  • Kreditë e Dhëna 183,867
  • Shpërndarjet Kumulative 434,628,166.01