Apliko online për kredi

Ngjarjet e Fundit

 • 18 Shtator 2018 SMART Campaign e certifikon KEP Trust për mbrojtje të klientit

  Lexo më shumë »
 • 17 Shtator 2018 SMART Campaign e certifikon KEP Trust për mbrojtje të klientit

  Me kënaqësi të madhe njoftojmë klientët dhe gjithë opinionin se KEP Trust është certifikuar zyrtarisht për mbrojtjen e klientit.

  Lexo më shumë »
 • 20 Qershor 2016 KEP Trust sponsorizoi garat tradicionale 'Vitomirica 2016' ne Peje

  Lexo më shumë »
 • 14 Tetor 2014 KEP pjesemarres tradicional i panairit 'AGROKOS 2014' ne Prishtine

  Lexo më shumë »
 • 23 Shtator 2014 KEP vazhdon te mbeshtes bujqit dhe kultivuesit ne vend

  Lexo më shumë »
 • 22 Shtator 2014 KEP Trust pjesemarres i Forumit te Bizneseve - Prizreni 2014

  Lexo më shumë »
 • 16 Shtator 2014 KEP vazhdon perkrahjen e fermereve

  Lexo më shumë »
 • 11 Shtator 2014 KEP mbeshtetes tradicional i 'Dites se Vjeljes se Rrushit - Rahoveci 2014'

  Lexo më shumë »

Kalkulator i Kredisë

Kalkulo
 
 • Numri i Klientëve Aktiv 19,282
 • Portofolio Aktiv 41,916,765.99
 • Klientët e Shërbyer 87,568
 • Kreditë e Dhëna 183,867
 • Shpërndarjet Kumulative 434,628,166.01