Apliko online për kredi

Kredi për Përmirësimin e Kushteve të Banimit

Është një thënie “Nuk ka vend më të mirë se shtëpia jote”. Megjithatë, nganjëherë ndjehemi të lodhur nga imazhi i tyre dhe duam të ndryshojmë diçka në shtëpitë tona si, dizajnin, mobiliet apo gjëra të tjera që do të na bënin të ndiheshim më mirë.

Bazuar në këto nevoja dhe dëshira, KEP ka dalë me një zgjidhje që quhet Kredi për përmirësimin e kushteve të banimit dhe shërben për rinovim apo për rregullime tjera në shtëpi ose banesë.

Kushtet dhe kërkesat:

  • Shuma - prej 3,001 - 25,000 EUR
  • Afati i kredisë deri në 60 muaj
  • Për shumat deri në 5,000 EUR nuk keni nevojë për garantues dhe kolateral
  • Pa taksa administrative

Ju lutemi telefononi apo vizitoni degët tona gjatë orëve të punës, dhe bisedoni me stafin tonë i cili do të jetë i gatshëm për ta shqyrtuar kërkesën tuaj.

Kalkulator i Kredisë

Kalkulo
 
  • Numri i Klientëve Aktiv 19,282
  • Portofolio Aktiv 41,916,765.99
  • Klientët e Shërbyer 87,568
  • Kreditë e Dhëna 183,867
  • Shpërndarjet Kumulative 434,628,166.01