Apliko online për kredi

Kredi Biznesi

Nëse jeni duke kërkuar kredi për të financuar zgjerimin e biznesit tuaj, atëherë ndaluni së kërkuari më tej. Jeni në faqen e duhur. Tani thjeshtë prezantoni planin tuaj. KEP është gjithmonë i etur për të dëgjuar se klientët e vet duan të përparojnë në rrugën e tyre të suksesit.

Kushtet dhe Kërkesat:

  • Shuma - prej 3,001 - 25,000 EUR
  • Afati maksimal i kredisë deri në 48 muaj
  • Për shumat deri në 5,000 EURO nuk ka nevojë për kolateral dhe garantues
  • Të ardhura të rregullta nga biznesi
  • Pa taksa administrative

Ju lutemi telefononi apo vizitoni degët tona gjatë orëve të punës, dhe bisedoni me stafin tonë i cili do të jetë i gatshëm për ta shqyrtuar kërkesën tuaj.

Kalkulator i Kredisë

Kalkulo
 
  • Numri i Klientëve Aktiv 19,282
  • Portofolio Aktiv 41,916,765.99
  • Klientët e Shërbyer 87,568
  • Kreditë e Dhëna 183,867
  • Shpërndarjet Kumulative 434,628,166.01