Apliko online për kredi

Ekspres Kredi për Përmirësim të Kushteve të Banimit

Keni nevojë për të bërë përmirësime në shtëpinë tuaj apo ndoshta vetëm t’i ndërroni dritaret? Ndoshta pas një kohe të gjatë keni nevojë për një makinë për larje të rrobave. Mirë, e gjitha që duhet të bëni është të na thërrisni në telefon ose të na vizitoni në njërën nga degët e KEP. Aty ju pret Ekspres Kredia e cila mbulon të gjitha nevojat për përmirësimin e kushteve të banimit tuaj.

Kushtet dhe Kërkesat:

  • Shuma – prej 200 deri në 3,000 EUR
  • Afati maksimal i kredisë deri në 36 muaj
  • Pa kolateral dhe pa garantues
  • Pa taksa administrative

Ju lutemi telefononi apo vizitoni degët tona gjatë orëve të punës dhe bisedoni me stafin tonë i cili do të jetë i gatshëm për ta shqyrtuar kërkesën tuaj.

Kalkulator i Kredisë

Kalkulo
 
  • Numri i Klientëve Aktiv 19,282
  • Portofolio Aktiv 41,916,765.99
  • Klientët e Shërbyer 87,568
  • Kreditë e Dhëna 183,867
  • Shpërndarjet Kumulative 434,628,166.01