Apliko online për kredi

Ekspres Kredi Biznesi

Kredia Ekspres për Biznese ofrohet për financimin afatshkurtër të kërkesave, në mënyrë që të ruhet vazhdimësia e proceseve. Në rast se doni të rritni prodhimin sezonal, të rrisni aktivitetin e biznesit tuaj apo ndoshta keni mospërputhje të të hyrave dhe shpenzimeve të fondeve në një kohë të caktuar, atëherë kjo është përgjigja më e mirë dhe më e shpejtë. Ju mund t’i merrni fondet që ju duhen në më pak se 48 orë!

Kushtet dhe Kërkesat:

  • Shuma – prej 200 deri në 3,000 EUR
  • Afati maksimal i kredisë deri në 36 muaj
  • Pa kolateral dhe pa garantues
  • Pa taksa administrative

Ju lutemi telefononi apo vizitoni degët tona gjatë orëve të punës, dhe bisedoni me stafin tonë i cili do të jetë i gatshëm për ta shqyrtuar kërkesën tuaj.

Kalkulator i Kredisë

Kalkulo
 
  • Numri i Klientëve Aktiv 19,282
  • Portofolio Aktiv 41,916,765.99
  • Klientët e Shërbyer 87,568
  • Kreditë e Dhëna 183,867
  • Shpërndarjet Kumulative 434,628,166.01